Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός, Γκολ στη Ζωή και η Τράπεζα Κύπρου στηρίζουν τους αθλητές Special Olympics μεταφέροντας μηνύματα αποδοχής και ενότητας υποστηρίζοντας  το ‘1ο Φεστιβάλ Special Olympics Cyprus, Έλα στον Κόσμο μου!’ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών.

Σημαντικά ονόματα του κυπριακού ποδοσφαίρου θα βρεθούν αντιμέτωποι σε ενοποιημένους αγώνες ποδοσφαίρου με αθλητές των Special Olympics και αθλητές από Ακαδημίες Σωματείων της Λευκωσίας.

Το Φεστιβάλ  θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 11:00 – 15:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου, δίπλα από το Αρχηγείο Αστυνομίας, στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου και τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Πλούσιο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα από σχολεία/ ιδρύματα μέλη της Ομοσπονδίας    Ειδικών Ολυμπιακών, χειροτεχνίες- face painting, φουσκωτά, επιδείξεις από σκύλους της αστυνομίας, ενοποιημένοι αγώνες ποδοσφαίρου, παζαράκια, γνωριμία με τμήματα της αστυνομίας, παιχνίδια από κοινοτική αστυνομία, παιχνίδια survivor από προσκόπους, φαγητό και ποτό.

Μέγας χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ
Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ.

Χορηγοί: Νερό Φαρμακάς, εταιρεία MrTalsaEightPlas Ltd, εταιρεία Party Ice, ΚΕΑΝ και εταιρεία Νέα ΣΕΒΕΓΕΠ.