Το Nicosia Rehabilitation Centre (NRC) παρέδωσε πρόσφατα επιταγή ύψους €5.000 στο «Γκολ στη Ζωή». Πρόκειται για τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσω του fun challenge που διοργάνωσε το NRC με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών Νεκτάριου Αλεξάνδρου, Ανδρέα Μακρή και Φάνου Κατελάρη, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν τα χρήματα στο «Γκολ στη Ζωή». Οι ποδοσφαιριστές «αναμετρήθηκαν» σε δομημένα challenges σε εξοπλισμό του κέντρου.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό στις εγκαταστάσεις του κέντρου, οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν για να αναμετρηθούν για ένα καλό σκοπό, αυτό της ενίσχυσης του έργου του «Γκολ στη Ζωή».

Το NRC είναι ένα σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης στην καρδιά της Λευκωσίας, το οποίο αποτελεί πρότυπο στην Ανατολική Μεσόγειο επιτυγχάνοντας ένα ξεχωριστό συνδυασμό γνώσης, υπηρεσιών προηγμένης ιατρικής τεχνολογίας και state-of- art υποδομών.

H εν λόγω δράση του NRC ενισχύει την προσπάθεια του «Γκολ στη Ζωή» για την ανέγερση της πτέρυγας που θα στεγάσει το Τμήμα Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία.