Το ποσό των 1210 ευρώ συγκέντρωσε η GPS SEE / Valencia CF Cyprus μέσα από την πώληση των λαχνών, με τα χρήματα να έχουν ήδη παραδοθεί στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Γκολ στη Ζωή». Η ποδοσφαιρική ακαδημία με έδρα το Στρόβολο και η φιλανθρωπική οργάνωση των ποδοσφαιριστών συνεργάζονται εδώ και δύο χρόνια, με την ακαδημία να «τρέχει» διάφορες ενέργειες στήριξης της προσπάθειας του «Γκολ στη Ζωή». Πέραν από την τοποθέτηση του λογότυπου του οργανισμού στο μπροστινό μέρος των φανελών της ακαδημίας, η GPS / Valencia οργανώνει και διάφορες δράσεις για συγκέντρωση χρημάτων. Η πιο πρόσφατη απ΄ αυτές τις δράσεις ήταν η πώληση λαχνών με έπαθλα πλούσια δώρα, το οποίο μάζεψε το πιο πάνω ποσό.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των φίλων και γονιών της ακαδημίας μας στην πώληση των λαχνών. Ως ακαδημία είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε τις προσπάθειες του ‘Γκολ στη Ζωή’. Ειδικά, μαθαίνω ότι μετά τις πρωτοβουλίες του οργανισμού, προχωρεί η ανέγερση τμήματος πρώτων βοηθειών στο Μακάρειο νοσοκομείο, κάτι που ως γονιός, επικροτώ και με γεμίζει ενθουσιασμό. Ελπίζω μέσα από τις δικές μας δράσεις να συμβάλουμε έστω και λίγο στην προσπάθεια αυτή», τόνισε ο διευθυντής της ακαδημίας κ. Χαράλαμπος Σπύρου.

Η παράδοση της επιταγής στο «Γκολ στη Ζωή» έγινε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου σε μια λιτή τελετή στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, στην παρουσία εκ μέρους του οργανισμού της διευθύντριας Δέσποινα Ευσταθίου και του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Τάσο Κίσσα και εκ μέρους της ακαδημίας του διευθυντή Χαράλαμπου Σπύρου, του τεχνικού σύμβουλου Μαρίνου Σατσιά και του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Οκκαρίδη.

Η κα. Ευσταθίου, εκ μέρους του «Γκολ στη Ζωή», δήλωσε: «Ευχαριστούμε την GPS / Valencia για τη συνεισφορά στο έργο μας. Πρόκειται για ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα αξιοποιηθεί πλήρως στους σκοπούς και στόχους του ‘Γκολ στη Ζωή’. Ο αθλητισμός έχει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό ρόλο να επιτελέσει και απόδειξη είναι ενέργειες όπως αυτές».

Στο περιθώριο της παράδοσης των χρημάτων, έγινε και η κλήρωση για τα δώρα που πρόσφερε η ακαδημία. Τα δύο εισιτήρια του αγώνα Valencia v Real Madrid μαζί με δύο βράδια διαμονής στην ισπανική πόλη κέρδισε ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου. Την υπογεγραμμένη φανέλα της Valencia η Ειρήνη Χατζηγρηγορίου. Τη φανέλα της Αργεντινής, υπογεγραμμένη από τον Ρομπέρτο Αγιάλα κέρδισε ο Eric Berzi. Την υπογεγραμμένη μπάλα της Εθνικής Κύπρου κέρδισε ο Γιώργος Ευθυμίου και τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου ο Χριστος Εκκέσιης.