Τα εστιατόρια Ocean Basket για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουν τον Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή» για την ανέγερση του Τμήματος Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών του Μακάρειου Νοσοκομείου, ενός έργου που θα καλύψει μια ουσιαστική ανάγκη της κυπριακής κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών.

Και αυτά τα Χριστούγεννα κατά τη διάρκεια της καμπάνιας «Μαζί γινόμαστε ένας Ωκεανός Αγάπης» οι πελάτες των Ocean Basket προσφέρουν σε αυτό τον ιερό σκοπό.

Πώς; Η διαδικασία πολύ απλή!

Αφού απολαύσετε το γεύμα σας στα Ocean Basket , ζητήστε να προστεθεί €1 στον λογαριασμό σας.

Επίσης, τα Ocean Basket έφτιαξαν τρεις πιατέλες (θαλασσινά, sushi και λαχανικά) για τις γιορτές. Για κάθε μια που θα πωλείται, τα Ocean Basket θα προσφέρουν €1 στο «Γκολ στη Ζωή».

Επιπλέον, σε όλα τα εστιατόρια Ocean Basket θα υπάρχει ένας γιορτινός κουμπαράς όπου μπορεί ο καθένας να προσφέρει χρήματα για τον σκοπό.

Πέρσι, τα εστιατόρια Ocean Basket με την πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού και των πελατών τους κατάφεραν να μαζέψουν ένα πάρα πολύ σεβαστό ποσό για τον Φιλανθρωπικό – Εθελοντικό Οργανισμό Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Φέτος, ευχόμαστε το ποσό που θα μαζευτεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο ούτως ώστε να βοηθήσουμε όλοι στην ανέγερση του Τμήματος Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών του Μακάρειου Νοσοκομείου.