Την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου η ομάδα του «Γκολ στη Ζωή» τρέχει στον 3ο Φιλανθρωπικό  Αγώνα Δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓA Run AS One, ο οποίος θα έχει ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης. Με σλόγκαν «Τρέχουμε για τα Παιδιά μας», που είναι και το σλόγκαν του event, η ομάδα του «Γκολ στη Ζωή» θα διαγωνιστεί στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5χλμ, με εκκίνηση στις 11:00πμ. Η συμμετοχή με την ομάδα του «Γκολ στη Ζωή» είναι δωρεάν.

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται από τις 9:00πμ στο χώρο, ώστε να εντοπίσουν τους ανθρώπους του «Γκολ στη Ζωή», να πάρουν αριθμούς και να μπουν στη γραμμή εκκίνησης.

Το Fun Park της εκδήλωσης θα είναι ανοικτό από τις 9:00πμ, έτσι μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο σε ένα ποδοσφαιρικό πάρκο με διαδραστικές δραστηριότητες, δοκιμασίες και παιχνίδια.

 Παρουσιαστές θα είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Λούης Πατσαλίδης.

 Ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓA Run AS One διοργανώνεται προς ενίσχυση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.