Χάρη στην πρωτοβουλία του ΚΟΑ, την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, την πρόθυμη ανταπόκριση αθλητών, σχεδιαστών μόδας και όλων των συντελεστών της υπέροχης βραδιάς και την μαζική παρουσία του κόσμου του αθλητισμού, και όχι μόνο, η προσπάθεια για ανέγερσης του Τμήματος Ατυχημάτων &Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Μέσω της του Φιλανθρωπικού GalaDinner υπό τον τίτλο  «Για Μια Νέα ‘Πτέρυγα’ Ζωής», που συνδιοργάνωσαν ο ΚΟΑ και η ΟΠΑΠ Κύπρου, προέκυψαν έσοδα €15.200, τα οποία ενισχύουν την προσπάθεια του «Γκολ στη Ζωή», προς επίτευξη του στόχου της ανέγερσης ενός Τμήματος στο Μακάρειο Νοσοκομείου που το έχει ανάγκη ολόκληρη η Κύπρος και ειδικά τα παιδιά. Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Υγεία κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στο fashionshow της βραδιάς πρωταγωνιστές ήταν πρωτοκλασάτα ονόματα του κυπριακού αθλητισμού, όπως ο Απόστολος Παρέλλης, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, η Ελένη Αρτυματά, η ΧρυσταλλένηΤρικωμίτη, η Διαμάντω Ευριπίδου, ο Μάριος Γεωργίου και πολλοί άλλοι, όπως επίσης οι ποδοσφαιριστές ΦάνοςΚατελλάρης και Νεόφυτος Μιχαήλ. Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή Παραολυμπιονικών, αθλητών σε τροχοκάθισμα και αθλητών των Special Olympics, στέλνοντας το μήνυμα των ίσων ευκαιριών συμμετοχής για όλους.

Την επιμέλεια είχε το ConstantinaEvripidouFashionWorkshop, ενώ παρουσιάστρια ήταν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Οι αθλητές φόρεσαν δημιουργήσεις των Κύπριων σχεδιαστών RitaAttala, GregoryMorfi, KristoAvraam, Tiorras και του οίκου Mindy.

Το «Γκολ στη Ζωή» απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπνευστές, συντελεστές και υποστηρικτές της βραδιάς, καθώς και σε όσους παρευρέθηκαν, ενισχύοντας έναν ιερό σκοπό.