Μέσα από διάφορες δράσεις ο κόσμος του κυπριακού ποδοσφαίρου μάζεψε πέραν των €26.000, συμβάλλοντας στον αγώνα ζωής του τρίχρονου γιου του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Φούσκο

Προσωπικές εισφορές ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων, εισφορές ομάδων, συνδέσμων, απλών φιλάθλων, οργανωμένων συνόλων, έσοδα από εκδηλώσεις. Συνολική ενίσχυση πέραν των €26.000 από τον κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου για τον αγώνα ζωής του τρίχρονου Λούσιο Φούσκο, γιου του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Φούσκο, ο οποίος αγωνίστηκε στην Κύπρο από το 2009 έως και πέρσι. Ο μικρός Λούσιο πάσχει από νευροβλάστωμα, μια μορφή καρκίνου η οποία απαιτεί πολυδάπανη θεραπεία στις ΗΠΑ.

Σε αυτό τη μάχη δεν είναι μόνος. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έδειξε για μια ακόμα φορά πως ενωμένο μπορεί να ανταπεξέλθει και στον πιο δύσκολο αγώνα. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Εμιλιάνο Φούσκο και του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», ο κόσμος του ποδοσφαίρου της Κύπρου έφτιαξε μια μεγάλη αγκαλιά που χώρεσε μέσα μια οικογένεια ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να γεννήθηκε Κύπριος, όμως μπορεί να αισθάνεται δικό μας παιδί.

Το «Γκολ στη Ζωή» επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στον αγώνα ζωής του τρίχρονου Λούσιο, άμεσα ή μέσω του «Γκολ στη Ζωή», μετουσιώνοντας σε πράξη τους σκοπούς ιδρύσεως του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών, που δεν ήταν άλλοι από την ανάδειξη της ανθρώπινης πλευράς του ποδοσφαίρου και τη αξιοποίηση της δυναμικής του δημοφιλέστερου αθλήματος προς όφελος της κοινωνίας.

Oαγώνας συνεχίζεται…

Εισφορές μπορούν να γίνονται μέσω του www.gofundme.com/luciofuscoή στον πιο κάτω Τραπεζικό Λογαριασμό.
BANK NAME:  Astro Bank
HOLDER’S NAME: EMILIANO A FUSCO
SAVINGS ACCOUNT:   0000391832
IBAN: CY78008003020000000000391832
SWIFT:  PIRBCY2N