Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών ανακοινώνει σειρά δράσεων για στήριξη της δοκιμαζόμενης οικογένειας, ενώ ευχαριστεί όσους έχουν ήδη συνδράμει

Μέσω του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», οι ποδοσφαιριστές έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για συλλογή χρημάτων, εντός των αποδυτηρίων κάθε ομάδας αλλά και ευρύτερα στον ποδοσφαιρικό κόσμο, προκειμένου να στηριχθεί η οικογένεια του συναδέλφου τους Εμιλιάνο Φούσκο, στη δοκιμασία που περνάει με το τρίχρονο αγοράκι της, το οποίο πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για μια πολυδάπανη θεραπεία.

Η ανταπόκριση είναι συγκινητική αφού ήδη έχουν συγκεντρωθεί χρήματα. Το «Γκολ στη Ζωή» ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο για την  ανταπόκρισή του.

Επίσης, το «Γκολ στη Ζωή» καλεί τα μέλη, τους φίλους αλλά και ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο της Κύπρου να συνδράμει σε αυτό τον ιερό αγώνα.

Έκκληση για βοήθεια απευθύνεται τόσο στα σωματεία όσο και στην ΚΟΠ, προκειμένου να βρεθούν τρόποι στήριξης της οικογένειας του Φούσκο,ο οποίος αγωνίζεται στην Κύπρο από το 2009. Πέρσι έπαιξε στη Νέα Σαλαμίνα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περαιτέρω δράσεις.

Εισφορές μπορούν να γίνονται μέσω του www.gofundme.com/luciofusco ή στον πιο κάτω Τραπεζικό Λογαριασμό.

BANK NAME:  Astro Bank
HOLDER’S NAME: EMILIANO A FUSCO
SAVINGS ACCOUNT:   0000391832
IBAN: CY78008003020000000000391832
SWIFT:  PIRBCY2N