Η δράση μας

Εκδηλώσεις και ενέργειες

Η δράση μας περιλαμβάνει ενέργειες και  εκδηλώσεις με στόχο να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Παράλληλα χρησιμοποιούμε τη δυναμική των ποδοσφαιριστών,  ως άτομα με επιρροή στην κοινωνία, στέλνοντας σημαντικά μηνύματα ενότητας, εθελοντισμού και ανθρωπιάς.

Το «Γκολ στη Ζωή» δηλώνει παρών στα γήπεδα όπου διεξάγονται οι αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος με εκδηλώσεις εθελοντισμού και φιλανθρωπίας έτσι ώστε να δίνονται τα μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ενότητας.

Εισαγάγουμε την Μασκότ μας στα γήπεδα ως πόλος έλξης για τους μικρούς φιλάθλους καθώς επίσης για την διεξαγωγή διαφόρων ενεργειών εθελοντισμού κατά την διάρκεια των αγώνων.

Η εβδομάδα 09 – 17 Δεκεμβρίου και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της χρονιάς είναι αφιερωμένες στο «Γκολ στη Ζωή»

Το «Γκολ στη Ζωή» είναι ο επίσημος διοργανωτής του  ALL STAR GAME / FAN DAY. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στα πλαίσια φιλανθρωπίας και εθελοντισμού μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις που έγιναν στην Κύπρο και να το καθιερώσουμε στη συνείδηση του Κύπριου φίλαθλου μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Το «Γκολ στη Ζωή» στηρίζει επίσης τα υπόλοιπα εθελοντικά κινήματα της Κύπρου με την παρουσία ποδοσφαιριστών σε εκδηλώσεις εθελοντισμού που διοργανώνονται από αυτά καθώς επίσης και σε εκδηλώσεις που μπορεί να διοργανωθούν από κοινού.

All Star Game

Ημερομηνία: 30/12/2017
Ώρα: 11:00
Τοποθεσία: Στάδιο ΓΣΠ

X